Празничният сезон вече е в разгара си и търговците на дребно

...
Празничният сезон вече е в разгара си и търговците на дребно
Коментари Харесай

Оптимизация по празници

Празничният сезон към този момент е в разгара си и търговците на дребно би трябвало да бъдат готови. " Предвиждаме възвръщаемост от 173 милиарда $ сред Деня на благодарността и края на януари ", споделя Амена Али, основен изпълнителен шеф на основаната във Вашингтон платформа за противоположна логистика Optoro. Това възлиза на към 18% от всички долари, изхарчени през празничния сезон, съгласно прогнозата на Националната федерация за търговия на дребно - %, подобаващ на миналогодишната норма на възвръщаемост.

Тази поредност не прави сезона на връщане на артикули по-лесен за бизнеса, изключително когато става въпрос за бърза обработка и попълване на връщания на сезонни артикули, поддържане на клиентите удовлетворени и понижаване на общите разноски за връщане.

И макар че тактиката им за връщане през този празничен сезон може да е " незадоволителна ", водачите " постоянно би трябвало да стават все по-добри ", споделя Джеф Уолпов, старши вицепрезидент в Industry, калифорнийската логистична компания Ryder E-commerce by Whiplash. " Ако не се развиваш, умираш ". 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР